Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

                                              ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ                        
                             ΠΑΧΟΥΛΟΣ Ή ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ??

Σε όλα τα παιδικά παραμύθια , ο Άγιος Βασίλης παρουσιάζεται λίγο παχουλός, με μακριά άσπρη γενειάδα και γλυκό χαμόγελο. Μεγάλο ....λάθος ή  τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η ομάδα των επιστημόνων , καθώς με όλα αυτά που τρώει μόνο την ημέρα του μεγάλου δρομολογίου του , ο προστάτης των παιδιών είναι σίγουρα ...παχύσαρκος.
Για να τον φιλέψουν τα παιδιά όλου του κόσμου ,αφήνουν δίπλα στο τζάκι ένα μπισκότο , έναν κουραμπιέ ή κάποιο άλλο τοπικό γλυκό  και ένα ποτήρι γάλα. Σε περίπτωση που καταναλώνει όλα αυτά, τότε προσλαμβάνει 150 δις. θερμίδες και πίνει 130 εκατομμύρια λίτρα γάλακτος μέσα σε 32 ώρες !!!
Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι για να καταφέρει να χάσει το παραπανίσιο βάρος των εορτών , ο Άγιος Βασίλης θα πρέπει να περπατήσει 2 δις χιλιόμετρα, δηλαδή την περιφέρεια του Ισημερινού 54.000 φορές.
Την ίδια ώρα , ανεξάρτητη έρευνα της εταιρίας κατασκευής σκληρών δίσκων Seagate , επιχείρησε να υπολογίσει το χώρο που θα χρειαζόταν ο Άγιος Βασίλης για να αποθηκεύσει ψηφιακά τα 1,8 δις ετήσια γράμματα παιδιών. Η απάντηση ??
Τουλάχιστον 859GB καθώς κάθε γράμμα είναι περίπου 500KB όταν σκαναριστεί και περαστεί  στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου