Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ 2014 : ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

            ΖΩΔΙΑ 2014  : ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ....

Μπορεί να τα έχετε ευαγγέλιο, ή μπορεί να τα θεωρείτε ανόητες δεισιδαιμονίες. Δεν μπορείτε, πάντως, να αρνηθείτε ότι μια ματιά στις προβλέψεις του μέλλοντος  μας είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με μια στάλα αισιοδοξίας –γιατί, δεν ξέρουμε αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά ποτέ κανένα ωροσκόπιο δε λέει ότι «αυτή η χρονιά θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη». Ιδού λοιπόν όσα μας… είπανε τ’ άστρα για το 2014.

 Κριός
Ο κυβερνήτης σας, Άρης, ρίχνει λάδι στη φωτιά του τομέα των σχέσεων από την αρχή του χρόνου μέχρι τον Ιούλιο, ζητώντας από εσάς να αποφύγετε τις περιττές διενέξεις. Ο κύκλος που ξεκινά τώρα έχει πολλά να σας μάθει, μέσα στα επόμενα χρόνια, σχετικά με την ισορροπία μεταξύ του «δίνω» και του «παίρνω» στις σχέσεις. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και καριέρα, ειδικά στην αρχή της χρονιάς, όταν η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη σε αυτόν ακριβώς τον τομέα. Ο Πλούτωνας, από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο, σας δίνει την ευκαιρία να γκρεμίσετε οτιδήποτε ημιτελές και να το ξαναχτίσετε –μη φοβηθείτε, θα είναι για καλό.

Ταύρος
 Η έμφαση φέτος πέφτει στην επικοινωνία, τη δουλειά και τις ιεροτελεστίες της καθημερινότητας, που τόσο εκτιμάτε, αγαπητοί Ταύροι. Η νέα χρονιά φέρνει πολλές ευκαιρίες για δικτύωση, ενώ η περιέργειά σας ενεργοποιείται και σας σπρώχνει να μάθετε καινούρια πράγματα. Σε αυτό το πλαίσιο, η Αφροδίτη, ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις αρχές του χρόνου, σας βοηθά να θέσετε τα όρια στις σχέσεις σας, να διορθώσετε τα λάθη της προηγούμενης χρονιάς και να αντιμετωπίσετε τους προσωπικούς σας δαίμονες που ήρθαν το 2013 στην επιφάνεια. Από τον Ιούλιο και μετά, ο Δίας ανατρέπει την ησυχία στην ερωτική σας ζωή, αναστέλλει τους ενδοιασμούς σας, και εγγυάται ότι αν μη τι άλλο θα το διασκεδάσετε.

Δίδυμοι
 Ο Δίας φέρνει ιδιαίτερη εύνοια στα οικονομικά σας το πρώτο εξάμηνο του 2014, αφήνοντάς σας να αποκομίσετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς των προηγούμενων χρόνων. Προτεραιότητα φέτος είναι οι επιθυμίες σας, με τους ανθρώπους, τα ταξίδια και τις νέες γνώσεις και εμπειρίες να αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Ανατροπές έρχονται και στα ερωτικά σας, οι οποίες μεταφράζονται σε μια πρωτόγνωρη επιθυμία για δέσμευση και στον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σας εντός της σχέσης –το «τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου» παύει να είναι ο κανόνας σας.

 Καρκίνος
Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι το καλοκαίρι, χαρίζοντάς σας απλόχερα καλοτυχία, ενώ από τον Ιούλιο και μετά που μετακινείται στον Λέοντα, ευνοεί τα οικονομικά σας. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας δουλεύουν στον τομέα των σχέσεων, ευνοώντας τις σχέσεις με διάρκεια αλλά και διδάσκοντάς σας να αναγνωρίζετε το μερίδιο των ευθυνών που σας αναλογεί –κάθε πράγμα για το οποίο κατηγορείτε τον σύντροφό σας είναι κατά το ήμισυ οι δικές σας συμπεριφορές τις οποίες βλέπετε τώρα να αντικατοπτρίζονται στον μεγάλο καθρέφτη των σχέσεων. Στον τομέα της καριέρας, οι μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας και τα πιο τρελά όνειρα ευνοούνται από την υποστήριξη του Δία.

 Λέων
 Ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, ξεκινά την επέλασή του στο ζώδιό σας από το καλοκαίρι και μετά, φέρνοντας μαζί του τύχη και ευνοώντας τα σχέδιά σας. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια περίοδο καλοπέρασης, που συμβαίνει μόνο μια φορά στα δώδεκα χρόνια; Παράλληλα, το μάθημα που καλείστε να μάθετε φέτος είναι αυτό της διπλωματίας: θα χρειαστεί να «μασήσετε τα λόγια σας» παραπάνω από μία φορές, προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις. Τα ερωτικά σας ευνοούνται, φυσικά (άλλωστε φέτος είστε ούτως ή άλλως ερωτευμένοι με την ζωή) ενώ ο Δίας σας καλεί να βγάλετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας αν τελευταία είχατε πάρει την ερωτική σας ζωή πολύ στα σοβαρά. Στον χώρο της δουλειάς φέτος είστε ο σταρ του παιχνιδιού, ενώ ο Δίας ευνοεί τα επαγγελματικά ταξίδια αναδεικνύοντάς τα σε πρώτης τάξεως ευκαιρίες.

 Παρθένος
 Ξεκούραση, διακοπές και αποτοξίνωση είναι οι λέξεις-κλειδιά αυτής της χρονιάς. Ο φρενήρης κύκλος κοινωνικότητας που άνοιξε το 2013 κλείνει το δεύτερο μισό του ’14, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ηρεμήσετε και να… αποσυμπιεστείτε. Η ανάγκη να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας είναι τώρα στο μυαλό σας επιτακτικότερη από ποτέ, ενώ η καριέρα απαιτεί από εσάς εξυπνότερες και λιγότερο κοπιαστικές ενέργειες –δουλέψτε καλύτερα, όχι σκληρότερα, με άλλα λόγια. Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στη φάση ριζικής μεταμόρφωσης που ξεκίνησε το 2008, και δεν έχει φτάσει ακόμα ούτε στα μισά της. Με αυτό δεδομένο, έχετε πολλά ακόμα να μάθετε για τις σχέσεις σας –η δουλειά φέτος θα πέσει στην επικοινωνία και την ποιότητά της.

 Ζυγός
 Το 2014 επιφυλάσσει για εσάς πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, με πρωταγωνιστή της νέας χρονιάς τον έρωτα. Ο Δίας ευνοεί και συνεχίζει να συμβάλλει επιτυχώς στον εργασιακό τομέα, με αρκετές προτάσεις. Η κοινωνική σας ζωή θα βρεθεί στην κορύφωσή της, με νέες ενδιαφέρουσες. Ο έρωτας όμως είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον γιατί περνάει σε άλλο επίπεδο. Για όσους έχουν δεσμευτεί με τη λέξη “ελευθερία”, ήρθε η ώρα να σοβαρευτούν. Οι σοβαροί δεσμοί περνάνε στο επόμενο στάδιο, αυτό της εκκλησίας… Η αμφιταλάντευση δεν έχει θέση στο 2014.

 Σκορπιός
 Η λέξη “αναγέννηση” είναι αυτό που χαρακτηρίζει το νέο έτος για τους Σκορπιούς. Θα ανακαλύψετε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σας και θα αντιμετωπίσετε όλους σας τους φόβους. Το πάθος και η ένταση θα σας κάνουν πιο δυνατούς από ποτέ. Άλλωστε αυτά τα δύο είναι που σας χαρακτηρίζουν. Επαγγελματικά είστε σαν πύρινη λάβα που σαρώνει τα πάντα στο διάβα της, με σίγουρη επιτυχία. Η αναζήτηση σας για σύντροφο έχει ως κριτήριο το ασφαλές περιβάλλον και την ηρεμία για μια υγιή σχέση.

 Τοξότης
 Η κοινωνικότητά σας θα είναι στα φόρτε της όλο το 2014, πράγμα που το χρειάζεστε μετά την απομόνωση της προηγούμενης χρονιάς. Οι φιλίες είναι τώρα στο προσκήνιο περισσότερο από ποτέ: Από τη μία έχετε τους φίλους σας συμμάχους όπου και αν πάτε, ό,τι και αν κάνετε, και από την άλλη το ερωτικό στοιχείο κάνει την εμφάνισή του στις φιλίες σας και απαιτεί την προσοχή σας. Ο κυβερνήτης σας, Δίας, ευνοεί τη σεξουαλική σας ζωή το πρώτο εξάμηνο του 2014, και τα μακρινά ταξίδια το δεύτερο. Σε θέματα καριέρας, σημαντικό ρόλο θα παίξει η κοινωνική δικτύωση –είπαμε, φέτος τα πάντα στη ζωή σας έχουν να κάνουν με φίλους και συμμάχους.

 Αιγόκερως
Μία από τις πιο επιτυχημένες σας χρονιές, σε ζητήματα καριέρας και όχι μόνο, ξεκινά τώρα, Αιγόκεροι. Οι σχέσεις (φιλικές, επαγγελματικές, ερωτικές) φέτος βαθαίνουν ακόμα περισσότερο, καθώς ο κυβερνήτης σας, Κρόνος, συνεχίζει τη δουλειά που ξεκίνησε σε αυτόν τον τομέα πέρυσι. Οικογενειακά ζητήματα που σας βάραιναν φεύγουν, επιτέλους, από την πλάτη σας, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη στις αρχές του χρόνου φέρνει ξανά στο προσκήνιο παλιές αγάπες και φιλίες. Η επιρροή αυτή, όμως, δεν κρατά για πολύ, καθώς τον Φεβρουάριο που γυρίζει ξανά ορθόδρομη σας αφήνει επιτέλους να προχωρήσετε μπροστά. Ο Δίας στον τομέα της ερωτικής σας ζωής από τον Ιούλιο και μετά φέρνει έντονο πάθος και ιδιαίτερο δέσιμο με έναν ερωτικό σύντροφο –με την προϋπόθεση ότι θα βγάλετε τους σκελετούς από την ντουλάπα και θα κοιτάξετε κατάματα μερικούς από τους σκοτεινότερους φόβους σας.

Υδροχόος
 Ταξίδια, περιπέτειες, νέες γνώσεις και εμπειρίες επιφυλάσσουν φέτος τα άστρα για εσάς. Το πρώτο εξάμηνο του 2014 η δουλειά είναι σκληρή αλλά ανταποδοτική, ενώ οι σχέσεις και τα ταξίδια γίνονται σχεδόν συνώνυμα. Μαζί τους, αλλάζει και η προσέγγισή σας στις ερωτικές σχέσεις, από πρακτική και απομακρυσμένη σε τρυφερή και ρομαντική. Παρ’ όλα αυτά, οι στόχοι στην καριέρα σας εξακολουθούν να είναι οι νούμερο ένα προτεραιότητές σας φέτος, και θα χρειαστεί σε πολλές περιπτώσεις να προσέξετε πολύ για να μην δαγκώσετε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να μασήσετε. Το άλλο σημαντικό μάθημα της χρονιάς είναι να μετράτε τα λόγια σας προκειμένου να αποφύγετε αυθόρμητα αλλά επιθετικά ξεσπάσματα που έχουν καταστρέψει συνεργασίες στο παρελθόν.

 Ιχθύες
 Το πάρτι στην ερωτική σας ζωή που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι συνεχίζεται μέχρι και το επόμενο –όταν τα μάγια λυθούν, ενδέχεται να χρειαστεί να διαλέξετε και να δεσμευτείτε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε μέχρι τότε. Το πρώτο εξάμηνο του 2014 μπορείτε να το θεωρήσετε δεύτερη (ή τρίτη ή τέταρτη) παιδική ηλικία. Στο δεύτερο εξάμηνο, ίσως συνειδητοποιήσετε για πρώτη φορά ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα δέσμευσης –μην πανικοβληθείτε, είναι κι αυτό ένα από τα μαθήματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Το μεγάλο ερώτημα που θα κληθείτε να απαντήσετε τότε είναι: Πόσο μακριά θα πηγαίνατε, και πόσα θα θυσιάζατε, για την αγάπη; Εν τω μεταξύ στον χώρο της καριέρας, η φαντασία σας θα κάνει θαύματα αν συνδυαστεί με απτούς στόχους και ρεαλιστικό προγραμματισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/features/notes/article/311568/zodia-2014-osa-fernei-o-neos-hronos.html
Πηγή: www.in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου